Merken

SOMEONE

Someone is er voor lieve meisjes en ondeugende jongens, voor kleine rebellen en grappige bengels. De collectie is uitgebreid, eigentijds, gevarieerd, en uniek. Het merk brengt vrolijke kinderkleding in opvallende kleuren, met speelse en ludieke prints, aangename materialen, en gekke motiefjes. Someone is vlot, grappig, sportief, en verwijst in zijn collectie graag naar de fauna en flora. Voor de meisjes zijn jurkjes met dierenprints dan ook een absolute hit. Stoere T-shirts met ruimtewezens en brandweerwagens zijn dan weer helemaal cool bevonden door de jongens. Het merk Someone is opgestart door het Belgische bedrijf Fast Fashion Partners. Met kwalitatieve kleding voor betaalbare prijzen, is het merk aan een sterke opmars bezig.

SIMPLE KIDS

Stichtster en ontwerpster Melanie Ireland houdt van een unieke mix van kleuren, materialen en prints die haar inspireren tijdens het reizen. Simple Kids is een hedendaagse kindercollectie, zowel voor jongens als voor meisjes. Subtiele details, maar geen grote extra’s en een perfecte snit maken deze designs helemaal af. Voor de meisjes zijn er leuke tops & truien die je kan combineren met een hippe jeans of een stijlvol jurkje! Simple Kids staat voor coole, chique kinderkleding.

OA76

Als familiebedrijf start American Outfitters in 1976 als distributeur van populaire Amerikaanse sportswear labels als Fruit of the Loom en Hanes. Het Belgische label is mede verantwoordelijk voor de introductie van hoodies en casual streetwear in het Belgische straatbeeld...
Het duurt niet lang voor er eigen collectie komt, geïnspireerd op die Amerikaanse casual cool.
De oorsprong van AO76 gaat, zoals de naam weggeeft, terug tot 1976. In dat jaar start Etienne Vandemoortele, vader van de huidige eigenaressen, met de import van Amerikaanse kleding. Hieruit ontstaat in 1992 uiteindelijk het merk American Outfitters, dat door de drie zussen - Nathalie, Patricia en Caroline - uitgebouwd wordt tot een merk van dames- en kinderkleding met internationale faam. Het label staat mee aan de wieg van het succes van de Belgische mode.”
American Outfitters afgekort naar AO76, volgens het merk zelf om de roots en heritage te onderstrepen. Maar niet alleen de naam verandert: “de focus gaat volledig naar de kidscollectie onder de naam A076. De thema’s van de collectie zijn nog steeds Amerikaans geïnspireerd - nog een knipoog naar het verleden.

Lily-Balou

Lily-Balou werd door ontwerpster Anne De Smedt voor het eerst gelanceerd in de herfst van 2011. Kleurrijk, duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en een hoog draagcomfort zijn nog steeds de sleutelwoorden. Ondertussen is het Antwerpse label geëvolueerd tot een gevestigde waarde in de Belgisch kindermode voor kinderen tot en met 12 jaar.